Kabak Püreli Tavuk

Malzemeler:
2 Kabak
4 Tavuk Göğsü
200 gr Yoğurt,
8 Diş Sarımsak
1 Tatlı Kaşığı Salça
Tuz, Karabiber


HAZIRLANIŞI
Kabakları temizleyip 3- 4 parçaya kesin. Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. Kabakları ezerek püre haline getirin. 1 tatlı kaşığı yoğurdu ayırıp kalanına 4 diş ezilmiş sarımsak ilave edin. Kabak püresini ekleyip karıştırın. Ayırdığınız yoğurda, salça, 4 diş ezilmiş sarımsak, karabiber ve tuzu ekleyip karıştırın. Tavuk göğüslerini hazırladığınız bu sosla terbiye edin. Yağsız tavada önlü arkalı pişirin. Kabak sosuyla birlikte servis yapın.



Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder