Kızarmış Hellim ve Domates

MALZEMELER
• 2 büyük domates
• 2 hellim peyniri
• 2 yemek kaşığı zeytinyağı
• Yeteri kadar tuz



HAZIRLANIŞI
Domatesleri yarım santim kalınlığında kesin. Hellim peynirlerini de aynı kalınlıkta kesin. Her bir hellim peyniri kalıbından yaklaşık 4 dilim çıkacaktır. Geniş bir yapışmaz tavaya zeytinyağını koyup ateşe alın. Biraz ısınınca tavanın bir yarısına domatesleri diğer yarısına da hellim peynirlerini koyun. 3 dakika kızartıp diğer taraflarını çevirin. Bu arada domateslerin çevirdiğiniz yüzlerine biraz tuz serpin. Nar gibi kızarınca servis tabağına alıp yağını üzerinde gezdirin.



Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder