Deniz Lezzetleri; Pazılı Levrek

MALZEMELER
1 çorba kaşığı zeytinyağı
2 adet levrek fileto
1 demet pazı
1 adet soğan
4 adet mantar
1 çay kaşığı soya sosu
2 çorba kaşığı krema
4 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz
Karabiber


Hazırlanışı
Kıyılmış soğanı ve doğranmış mantarı kavurun, kıyılmış pazıyı ekleyin. Pazı yumuşayınca tuz, karabiber, soya sosu ve kremayı ilave edin. Bir dakika pişirip ocaktan alın. Levrek filetolarını düz bir zemine yerleştirin. İçlerine pazılı harç koyup sarın ve kürdanla tutturun. Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri serpip 200 derece fırında pişirin.

Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder