MALZEMELER
4-5 adet lavaş ekmeği
1 su bardağı iri dövülmüş ceviz
1 su bardağı ince kıyılmış kuru incir
100 gr. keçi peyniri
1 çorba kaşığı tereyağı
Hazırlanışı
Ceviz, incir ve ezilmiş keçi peynirini karıştırın. Lavaş ekmeklerinin bir yüzüne tereyağı sürün. Uç kısmına hazırladığınız harçtan koyup rulo şeklinde sarın. Lavaş ekmeğini, büyüklüğüne göre birkaç parçaya keserek servis yapın.
Alıntıdır.
Bu Site Sizlerin..
Blog Archive
- Haziran (16)
- Mayıs (65)
- Kasım (1)
- Ağustos (65)
- Temmuz (69)
- Haziran (32)
- Nisan (4)
- Mart (58)
- Şubat (266)
- Ocak (1)
- Eylül (79)
- Aralık (23)
- Kasım (36)
- Ekim (145)
- Eylül (211)
- Ağustos (204)
- Temmuz (67)
- Haziran (55)
- Mayıs (61)
- Nisan (141)
- Mart (174)
- Şubat (235)
- Ocak (264)
- Aralık (527)
- Kasım (426)
- Ekim (34)
Labels
- APERATİFLER
- BAKLAGİLLER
- BÖREKLER
- CİĞER
- CORBALAR
- ÇİKOLATA
- Çörek
- DENİZ ÜRÜNLERİ
- DİĞER TARİFLER
- DOLMALAR - SARMALAR
- DONDURMA - KREMALAR
- DÜNYA MUTFAĞI
- DÜRÜM
- ekmek
- EKMEKLER
- ET YEMEKLERİ
- GAZETEDE ÇIKAN HABERLERİM
- İÇECEKLER
- KAHVALTILIKLAR
- KEKLER - PASTALAR vs..
- KIYMALI - KÖFTELİ
- KOMPOSTOLAR
- Krep
- Kup
- kuzu
- KUZUETİ
- lavaş
- MAKARNA - MANTI vs.
- MEYVELER
- MEZELER
- ORBALAR
- PEYNİR - YOĞURT
- PİDELER - PİZZALAR
- PİLAV - BULGUR
- Poğaça
- pratik
- PÜF NOKTALARI
- REÇEL - MARMELAT
- Sakatat
- SALATALAR
- SEBZELER
- SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL
- sos
- SOSLAR
- SUCUK-SALAM-SOSİS-PASTIRMA
- SUFLE
- SÜTLÜ TATLILAR
- TATLILAR
- TAVUK - HİNDİ vs..
- TURŞULAR
- TUZLULAR
- YEMEĞE DAİR..
- YUMURTA
- ZEYTİN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder