Hindistan Cevizli Tavuklu Baget
Malzemeler :
6 tavuk baget
2 yumurta
2 çorba k.söke un
1 kase hindistan cevizi
Sade organik tuz
Karabiber
Kızartmak İçin
Sıvıyağ
Garnitürü İçin
4 patates
1 kase ev yapımı ketçap
1 kase yeşillik
Hazırlanışı
6 tavuk bageti haşlayın. Haşlanan tavukları ilk önce una sonra yumurtaya sonra hindistan cevizine bulayın. Garnitürü için 4 adet patatesi dilimlere kesin. Patatesleri kızartın.Daha sonra tavuk bagetleri kızartın. Servis tabağına kızartılan patatesleri ve tavuk bagetleri ilave edin ve ketçay ile servis edin.
Alıntıdır.
Etiketler:
TAVUK - HİNDİ vs..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder