Sarımsaklı Tavuk

Malzemeler
4 adet kemiksiz tavuk göğsü
3 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı zeytinyağı
4 diş kıyılmış sarmısak
1 su bardağı tavuk suyu
6 çorba kaşığı balzamik sirke
1 çorba kaşığı mısır nişastası
2 çorba kaşığı su, tuz, karabiber




HAZIRLANIŞI
Tavukları una bulayıp, fazlasını silkin, zeytinyağı dökülmüş tavada her iki tarafını pişirin. Daha sonra tavuk suyu, sirke, karabiber ve tuzu ekleyin. 10 dakika pişirip, tavukları tavadan alın. Nişastayı 2 çorba kaşığı suyla açıp, tavada kalan sosun üzerine ekleyin. İki dakika kaynatıp, tavukların üzerine gezdirerek servis yapın.




Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder