Malzemeler
4 adet tavuk göğsü
4 dilim kaşar peyniri
10 dal maydanoz
Tuz Sosu için:
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet soğan
2 adet domates
300 gr. mısır konservesi
1 su bardağı tavuk suyu
Fesleğen, karabiber, tuz
Hazırlanışı
Tavukları elinizle düzleştirip, iyice açın. Hafifçe tuzlayın. Üzerine kaşar peyniri ve maydanoz yaprakları koyun. Tavukları rulo yapın. Yanlarından açılmaması için kürdanla tutturun. Yağda çevirerek kızartın. Başka bir kapta yemeklik doğranmış soğanı yağda kavurun. Üzerine rendelenmiş domates ekleyin. Mısırları da ilave edip, karıştırın. Karabiber, fesleğen ve tuz serpin. Hazırladığınız sosu servis tabağına alın. Tavukları da tabağa alıp servis yapın.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder