MALZEMELER
• 1 kilo pırasa
• 1 kuru soğan
• 1 portakal suyu
• 1 çay bardağı su
• 2-3 adet karanfil
• 2 havuç
• 1 limon suyu
• 2 adet domates (küp doğranmış)
• 1 tatlı kaşığı tuz
• 1 yemek kaşığı toz şeker
• Zeytinyağı
MALZEMELER
Pırasayı temizleyip 2-3 cm uzunlukta doğrayıp bir kapta tuz ve şekerini serpip hafifçe karıştın.
Bir tencerede zeytinyağını koyup yemeklik doğradığınız soğanı ve havucu hafif kavurun. Domatesi ve pırasaları ekleyip karanfil tanelerini koyun ve kapağını kapatıp 40 dk. kadar pişirin.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder