MALZEMELER
500 gr. kıyma
2 adet soğan
2 diş sarmısak
Yarım demet maydanoz
1 tatlı kaşığı biber salçası
Karabiber
Kırmızıbiber
Kimyon
Yarım çay bardağı su
1 tatlı kaşığı margarin
Tuz
HAZIRLANIŞI
Soğanları yemeklik doğrayın. Sarmısakları havanda dövün. Maydanozu ince kıyın. Su hariç tüm malzemeleri derin bir kabın içinde karıştırıp, yoğurun. Fırın tepsisini yağlayın. Malzemeyi tepsiye yayın. Üzerini düzeltin. En üste yarım çay bardağı suyu ekleyin. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında, 35-40 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder