MALZEMELER
4 adet büyük boy patates
100 gr. otlu peynir
1 çay bardağı dövülmüş ceviz içi
8 yaprak kuru adaçayı
Tuz, karabiber, pulbiber
HAZIRLANIŞI
Patatesleri iyice yıkayıp, bıçakla derin kesikler oluşturun ve tuz serpin. Üst üste konulmuş alüminyum folyo ve yağlı kağıda tek tek sarın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1 saat pişirin. Fırından alıp, dikkatlice açın. Kesikleri biraz büyütüp, içine dilimlenmiş peynir, ceviz, adaçayı, karabiber ve pulbiber yerleştirin. Folyoyu kapatın, peynirler eriyinceye kadar yeniden fırınlayın.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder