Kandil Kebabı Tarifi

Malzemeler :
300 Gr. Kuzu Eti
3 Soğan
3 Patates
3 Yeşil Biber
3 Domates
1 Kırmızı Biber
1 Su B. Bezelye
1 Tutam Maydanoz
Tuz
Karabiber
Kekik
2 Yufka
1 Yumurta


Hazırlanışı
Kuzu etini küçük küçük doğrayın. Sıvıyağ döktüğünüz tencereye eti alın ve kavurun. Soğanları ve biberleri doğrayın. Etler kavrulunca soğanları ve ardından biberleri atın. Patatesleri soyun ve küp küp doğrayarak sıvıyağda kızartın.
Domatesleri küp küp doğrayın. Konserve bezelyeyi tencereye alın. Sonra domatesleri ilave edin. Kızarmış patatesi de etin tenceresine ekleyin. Baharatlarını dökün. Altını kapattıktan sonra doğranmış maydanozu koyun. Soğumaya bırakın.



Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder