Malzemeler :
300 Gr. Kuşbaşı Kuzu Eti
50 Gr. Kuyruk Yağı
Tuz
Karabiber
Toz Kırmızı Biber
Maydanoz
Kırmızı Soğan
Lavaş
Hazırlanışı
Kuşbaşı eti ve kuyruk yağını kesme tahtasına alın. Satırla ince ince kıyın. İyice karıştırın ve tabağa koyup, buzdolabında 20 dakika dinlendirin. Dinlendikten sonra yassı şişlere kebap yapar gibi ince uzun geçirin. Izgarada çevirerek iyice pişirin.
Büyük bir servis tabağına lavaşları serin. Üzerine pişen şişleri alın. Soğanı piyazlık doğrayın. Maydanozu da doğrayarak karıştırın. Köftelerin üzerine alıp servis edin.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder