MALZEMELER
6 dilim biftek
4 çorba kaşığı sıvı yağ
250 gr. çarliston biber
2 yaprak defne
1 kutu mısır konservesi
1 kase haşlanmış barbunya
2 çorba kaşığı acı biber sosu
HAZIRLANIŞI
Biftekleri tuzlayıp karabiber serpin. Teflon tavayı kızdırıp yağı ve kurulanmış çarliston biberlerini bütün olarak koyun. İki tarafını 1'er dakika kızartın. Eti ve biberleri bir tabağa koyun. Tavaya defne yapraklarını, mısır tanelerini ve fasulyeleri koyun, 2 dakika kavurup tavanın kenarına itin. Tavaya eti ve biberleri koyun. Üzerine biber sosunu gezdirip tavanın kapağını kapatın ve 15 dakika pişirin.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder