MALZEMELER
* 1'er adet yeşil ve sarı dolmalık biber
* 1 adet kırmızı biber
* 1 adet tavuk göğsü
* 1 diş sarmısak
* 1 tutam köri
* 250 gr. Akdeniz yeşilliği
* Tuz
* Karabiber
HAZIRLANIŞI
Tavuk göğsünü altı parçaya bölün. Dövülmüş sarmısak ve köri ile az suda haşlayın. Biberlerin tohumlarını çıkartıp tuzlu suda diriliğini kaybetmeyecek şekilde haşlayın. Haşladığınız tavukların etrafına şerit halinde doğradığınız biberlerin üç rengini birlikte sıralayın. Bir tabağa Akdeniz yeşilliklerini koyup üzerine tavukları yerleştirerek servis yapın.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder