MALZEMELER
• 2-2,5 su bardağı un
• 1 çay bardağı sıvıyağ
• 2 yemek kaşığı yoğurt
• 1 yumurta
• 1 çay kaşığı tuz
• 2 adet sosis
Üzeri için:
• Yumurta sarısı
• Çörek otu
HAZIRLANIŞI
Hamur malzemesini iyice yoğurun. Sosisi minik parçacıklar halinde kesip hamura ekleyin, birlikte biraz daha yoğurun. Elinize ceviz büyüklüğünde parçacıklar alıp yuvarlayın ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklı sıralayın. Üzerine yumurta sarısı sürüp çörek otu serpin. 180 derecede yarım saat kadar üzeri kızarana dek pişirin.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder