MALZEMELER
1/2 kg. ıspanak
1 çay bardağı zeytinyağı
2 adet orta boy soğan
200 gr. beyaz peynir
Tuz, karabiber, kırmızıbiber
6 adet yufka
YAPIMI
Zeytinyağının yarısıyla doğranmış soğanları kavurun. Üzerine kıyılmış ıspanağı da ilave edip soteleyin. Ispanak suyunu çekince altını kapatıp peynir, tuz, karabiber ve kırmızıbiber ekleyin. İki adet yufkayı, aralarına zeytinyağı sürerek üst üste koyun ve dörde bölün. Parçaların geniş tarafına harçtan koyun. Kenarlarını hafifçe toplayarak dikdörtgen olacak şekilde sarın. Isıtılmış 200 derece fırında pişirin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder