MALZEMELER
300 gr. kıyma
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz, karabiber
3 diş sarımsak
2 çorba kaşığı mısır unu
2 çorba kaşığı zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
Soğanı ince rendeleyip kıyma, hardal, kimyon, kekik, tuz, karabiber ve ince dövülmüş sarmısakla beş dakika yoğurun. Mısır unu ve zeytinyağı ekleyerek tekrar yoğurun. İstediğiniz büyüklükte ve şekilde köfteler yapıp ızgarada veya yağsız tavada iki yüzünü dörder dakika pişirin. Pilav ve patatesle servis yapın.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder