Soslu Karides Tarifi
Malzemeler
1 kg karides
Sos için:
1 su bardağı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
1 çorba kaşığı ince kıyılmış taze fesleğen
1 adet kırmızı biber turşusu
2 adet tatlı salatalık turşusu
Üzerin için:
Maydanoz
Yapılışı
Karidesi ayıkladıktan sonra buharda pişirin. Diğer taraftan bir kasede zeytinyağı, limon suyu, taze fesleğen, ince kıyılmış kırmızı biber ve salatalık turşusunu karıştırın. Bu sosu haşlanmış karidese ekleyin. Üzerine ince kıyılmış maydanoz serpin ve servis yapın.
Alıntıdır.
Etiketler:
DENİZ ÜRÜNLERİ,
karides,
soslu,
tarif
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder