Soslu Izgara Tavuk Tarifi
Malzemeler; (4 kişilik)
4 adet tavukgöğsü
1 su bardağı yoğurt
1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
1 çorba kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı acı sos
2 çorba kaşığı şeker
3 çorba kaşığı ketçap
yapılışı;
Kımızıbiber, şeker, sirke, ketçap, yoğurt, acı sos ve tavuk suyunu karıştırın. Tavuklara ince çizikler atarak sosun içinde yarım saat bekletin. Sosla terbiyelenmiş tavukları Grilliant ile 5. seviyede pişirin. Pişen tavukları, üzerine sumak veya nar ekşisi dökerek servis edebilirsiniz.
Alıntıdır.
Etiketler:
soslu tavuk kızartma,
tarif,
TAVUK - HİNDİ vs..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder