Malzemeler:
1 poşet Dr. Oetker Supangle
750 ml (3,5 su bardağı) süt
50 g margarin
30 adet ufalanmış kakaolu petit beurre bisküvi
1 adet portakal kabuğu rendesi
1 adet püre haline getirilmiş portakal
80 g ufalanmış bitter çikolata
100 g (1 su bardağı) fındık kırığı
Üzeri için:
20 g (1 çay bardağı) Hindistan cevizi
Hazırlanışı:
Supangleyi süt ile karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında margarini ekleyin, 2-3 dakika kaynatıp ocaktan alın. Ufalanmış bisküvi, portakal kabuğu rendesi, portakal püresi, çikolata ve fındık kırığını ilave edip karıştırın. Karışımı ıslattığınız 15x25 cm boyutlarındaki kalıba yayın ve Hindistan cevizi serpin. Buzdolabında 2-3 saat soğutup dilimleyerek servis yapın.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder