MALZEMELER
• 1 tavuk göğüs eti
• 1 su bardağı haşlanmış nohut
• 1 çay bardağı ev eriştesi
• 1 kuru soğan
• Yarım limon suyu
• 1 yumurta sarısı
• 1 yemek kaşığı tereyağı
• Yeteri kadar tuz
HAZIRLANIŞI
Derin bir tencereye bir adet kuru soğan ve tavuk etini koyup üzerini geçecek kadar su ilave edin, tuzunu ekleyin ve haşlayın. Tavuk eti iyice yumuşayınca incecik parçalara ayırın ve kenara ayırın. Başka bir tencereye tavuk suyunu süzüp aktarın. Su kaynayınca nohut ve erişteyi atın. Erişteler haşlanınca, tavuk etini ilave edin, Limonsuyu ve yumurta sarısını çırpıp çorbaya ekleyin. 5-10 dakika daha kaynatıp kızarmış ekmekle servis yapın.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder