Pazılı Gözleme
Malzemeler :
Pazılı Gözleme:
4 Su B. Söke Un
Tuz
Su
İç Harcı İçin:
2 Demet Pazı Yaprağı
2 Sap Beyaz Pırasa
Tuz
Karabiber
100 Gr İzmir Tulum
Üzeri İçin:
Tereyağı
Hazırlanışı
Bir kabın içine unu, suyu ve tuzu koyup yoğurun. Dinlenmeye bırakın. Dinlenmiş hamuru 9 bezeye ayırın. Pazıları ve pırasaları ince ince doğrayın. Geniş bir kaba koyup üzerine peyniri rendeleyin.
Hamurları unlayarak açın. Bolca iç harcından koyup ikiye katlayın ve ağzını kapatın. Sacın üzerinde pişirin. Bir tabağa alıp üzerlerine tereyağı sürün.
Alıntıdır.
Etiketler:
PİDELER - PİZZALAR
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder