MALZEMELER(4 KİŞİLİK)
200 gr. kuşbaşı et
1 kuru soğan
2 yeşil biber
1 adet domates
4 adet mantar
4 adet enginar
Yarım demet dereotu
2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
1 kahve fincanı sıvı yağ
1 yemek kaşığı limon suyu
Tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Kuşbaşı doğranmış etleri, doğranmış biber ve soğan ile birlikte suyunu salıp çekinceye kadar kavuralım. Domatesi, kabuğunu soyup kuşbaşı doğrayalım. Mantarı da doğrayıp domates ile birlikte ete ilave edelim ve bir bardak su ile pişmeye bırakalım. Enginarları limonlu suda haşlayalım. Haşlanmış enginarları tepsiye yerleştirelim ve hazırladığımız harç ile dolduralım. Kaşar peyniri rendeleyelim, dereotu ile karıştıralım ve enginarların üzerine serpelim. 200 derecelik fırında 30 dakika pişirelim, sıcak olarak servis yapalım. Afiyet olsun.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder