Zeytinyağlı Mantarlı Semizotu
MALZEMELER(4 KİŞİLİK)
2 bağ semizotu
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 baş soğan
1 adet domates
1 yemek kaşığı salça
10 adet mantar
HAZIRLANIŞI
Soğanı yemeklik doğrayıp yağda kavuralım. Ayıklanmış semizotunu ekleyip kavurma işlemine devam edelim. Domatesleri soyup kuşbaşı doğrayalım. Karışıma domatesleri ve salçayı ilave edelim. Ayrı bir kapta ince ince doğranmış mantarları hafif kavuralım. Yağını süzüp semizotuna ekleyelim ve 10 dakika kaynatalım. Ilık olarak servis yapalım. Afiyet olsun.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder