MALZEMELER (4-5 kişilik)
• 1 paket makarna
• 1 demet maydanoz
• Yarım su bardağı krema
• 1 tatlı kaşığı zencefil
• Yarım su bardağı gravyer peyniri rendesi
• Yarım demet taze nane
• Yeteri kadar zeytinyağı veya margarin
MALZEMELER
Makarnayı tuzlu suda haşlayın. Bu arada yağı derin bir tavaya alıp kremayı ilave edip zencefil tozunu ve gravyer peyniri rendesini ekleyin. Maydanozu ve naneyi incecik kıyıp sosa ekleyin. Haşlanan makarnaları süzerek ve bir kaç kaşık makarnanın haşlama suyundan üzerine döküp karıştırın ve kapağı kapalı 2 dakika kadar ateşte tutun. Servis tabaklarına bölüştürüp üzerine peynirini serpin.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder