MALZEMELER
4 adet haşlanmış patates
Akdeniz yeşilliği
2 adet haşlanmış yumurta
1 adet limon
5 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı hardal
1 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı krema
Pul biber
Karabiber
HAZIRLANIŞI
Ezilmiş patatesi; krema, tuz, karabiber ve tereyağıyla yoğurup top şeklinde hazırlayın. Yeşillikleri yıkayıp servis tabağına alın. Sosunu yapmak için hardal, limon suyu, zeytinyağı, tuz ilave edip karıştırın. Sosu yeşilliklerin üzerine gezdirin. Haşlanmış yumurta ve top yaptığınız patatesleri koyup servis yapın.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder