MALZEMELER
2 su bardağı un
100 gr. tereyağı
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay bardağı su İçi için:
1'er adet havuç, kabak ve dolmalık biber
1 çorba kaşığı tereyağı
2 adet yumurta
1 su bardağı süt
2 çorba kaşığı un
HAZIRLANIŞI
Bir kapta hamur için verilen malzemeleri yoğurun. Yağlanmış tart kalıbına hamuru döşeyin. İçi için havuç, kabak ve biberleri küp doğrayın. Bir çorba kaşığı tereyağında beş dakika soteleyip biraz soğuduktan sonra hamurun üzerine yayın. Bir kasede yumurta, süt ve unu çırpın, sebzelerin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25 dakika pişirin.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder