MALZEMELER
6 adet lazanya yaprağı
2 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
6-7 adet mantar
1 adet soğan
2 adet domates
3 adet sivri biber
4 dal maydanoz
2 çorba kaşığı kaşar peyniri
Tuz
Karabiber
HAZIRLANIŞI
Lazanyayı tuzlu suda haşlayın. Tereyağı ve zeytinyağını bir tavaya alıp doğranmış mantarı soteleyin. Soğan ekleyip 2 dakika daha kavurun. Doğranmış domates ve sivri biberi ilave edin. Tuz ve karabiberi ekleyip 5 dakika daha kavurun. Ocaktan alıp kıyılmış maydanoz ekleyin. Lazanyaları süzün. Didikleyip tavaya ilave edin. Birkaç dakika pişirin. Kaşar peyniri serperek servis yapın.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder