MALZEMELER
4 adet kivi
1 çay bardağı üzüm suyu
Yarım su bardağı süzme yoğurt
3 çorba kaşığı pudra şekeri
Limonata için:
2 çorba kaşığı toz şeker
1 adet rendelenmiş limon kabuğu
3 adet limonun suyu
1 su bardağı su
HAZIRLANIŞI
Limonata için tüm malzemeyi karıştırıp soğumaya bırakın. Kiviyi ve üzüm suyunu blenderdan geçirin. Üzerine soğumuş limonatayı ekleyip karıştırın. Başka bir kapta süzme yoğurt ve pudra şekerini karıştırın. Kivili limonlu karışımı bardağa alıp üzerine yoğurtlu karışımı koyun. Soğutup servis yapın.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder