MALZEMELER
4 adet orta boy kırmızı soğan
1'er adet orta boy pancar ve havuç
2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
2 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı sirke
2 çay kaşığı hardal
1 çay kaşığı süzme bal
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 diş dövülmüş sarımsak
HAZIRLANIŞI
Soğanları piyazlık doğrayın. Üzerine tuz dökerek geniş bir kaba koyun. Pancar ve havucu soyun. Jülyen doğrayıp soğanların üzerine ekleyin. Başka bir kapta maydanoz, yoğurt, sirke, hardal, bal, zeytinyağı ve sarmısağı karıştırın. Hazırladığınız sosu soğanların üstüne dökün. Harmanlayıp servis kabına alın. Dereotu, nane ve fesleğenle süsleyerek servis yapın.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder