MALZEMELER
• Yarım kg. köftelik kıyma
• 1 ortaboy soğan
• 2 çay kaşığı tuz
• 1 tatlı kaşığı kekik
• 1 yumurta
• 1 çay kaşığı karbonat
• 2 çorba kaşığı un
• 1 çorba kaşığı sıvı yağ
• 1 çay kaşığı karabiber
• 100 gr. taze kaşar
HAZIRLANIŞI
Soğanı rendeleyip, kıyma, kekik, yumurta, karbonat, un yağ ve karabiberle yoğurup ceviz büyüklüğünde toplar yapın ve ortalarına kare kesilmiş kaşar dilimlerini yerleştirip hafifçe köftelerin ağzını kapatın. 180 derecede ısınmış fırında yaklaşık 30 dk. kızarana kadar pişirin.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder