MALZEMELER
3 adet patates
2 adet havuç
2 adet yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı un
3 çorba kaşığı tereyağı
1 paket kabartma tozu
3 çorba kaşığı kaşar peyniri rendesi
Maydanoz
Karabiber
Kırmızıbiber
Tuz
HAZIRLANIŞI
Patates ve havucu haşlayıp küp küp doğrayın ve az yağda kavurun. Büyük bir kabın içine ince kıyılmış maydanozları, yağı, yoğurdu ve yumurtayı koyup karıştırın. Sonra patatesli karışımı, baharatları, unu, kabartma tozunu ilave edip karıştırın ve yağlanmış kek kalıbına döküp 150 derece fırında 35-40 dakika pişirin.
Bu Site Sizlerin..
Blog Archive
- Haziran (16)
- Mayıs (65)
- Kasım (1)
- Ağustos (65)
- Temmuz (69)
- Haziran (32)
- Nisan (4)
- Mart (58)
- Şubat (266)
- Ocak (1)
- Eylül (79)
- Aralık (23)
- Kasım (36)
- Ekim (145)
- Eylül (211)
- Ağustos (204)
- Temmuz (67)
- Haziran (55)
- Mayıs (61)
- Nisan (141)
- Mart (174)
- Şubat (235)
- Ocak (264)
- Aralık (527)
- Kasım (426)
- Ekim (34)
Labels
- APERATİFLER
- BAKLAGİLLER
- BÖREKLER
- CORBALAR
- CİĞER
- DENİZ ÜRÜNLERİ
- DOLMALAR - SARMALAR
- DONDURMA - KREMALAR
- DÜNYA MUTFAĞI
- DÜRÜM
- DİĞER TARİFLER
- EKMEKLER
- ET YEMEKLERİ
- GAZETEDE ÇIKAN HABERLERİM
- KAHVALTILIKLAR
- KEKLER - PASTALAR vs..
- KIYMALI - KÖFTELİ
- KOMPOSTOLAR
- KUZUETİ
- Krep
- Kup
- MAKARNA - MANTI vs.
- MEYVELER
- MEZELER
- ORBALAR
- PEYNİR - YOĞURT
- Poğaça
- PÜF NOKTALARI
- PİDELER - PİZZALAR
- PİLAV - BULGUR
- REÇEL - MARMELAT
- SALATALAR
- SEBZELER
- SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL
- SOSLAR
- SUCUK-SALAM-SOSİS-PASTIRMA
- SUFLE
- Sakatat
- SÜTLÜ TATLILAR
- TATLILAR
- TAVUK - HİNDİ vs..
- TURŞULAR
- TUZLULAR
- YEMEĞE DAİR..
- YUMURTA
- ZEYTİN
- ekmek
- kuzu
- lavaş
- pratik
- sos
- Çörek
- ÇİKOLATA
- İÇECEKLER
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder