6 kişilik
Malzemeler
6 adet pirzola
6 yaprak milföy hamuru
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı kekik, tuz, karabiber
3 çorba kaşığı kaşar peynir rendesi
Yapılışı: Pirzolaların iki yüzünü de 3 dakika arkalı önlü tereyağıyla az pişirin. Aynı tavaya salça ve baharatları koyup karıştırın ve bu karışıma az pişirdiğiniz pirzolaları koyup her yerine iyice sürülmesini sağlayın. Yumuşamış milföy hamurlarının bir tanesinin ortasına eti koyup pirzolanın üzerini uçlarından kapatın ve tepsiye dizin. Aynı işlemi diğerlerine de yapıp ortalarına kaşar peyniri ekleyip 190 derecedeki fırında 15 dakika pişirin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder