Fesleğenli Domates Bulgur Pilavı

MALZEMELER 2 su bardağı domatesli bulgur 1 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı biber salçası 1 dal fesleğen Üzeri için: 1 kavanoz beyaz kuşkonmaz konservesi 1 çorba kaşığı zeytinyağı Hazırlanışı Tereyağını eritip üzerine zeytinyağını ekleyin. Salça ve bulguru tencereye alıp 2 dakika kavurun. Kıyılmış fesleğen ve tuz ilave edin. Üzerini iki parmak geçecek kadar sıcak su koyup harlı ateşte 10 dakika pişirin. Ocağı kısıp 10 dakika daha pişirdikten sonra demlenmeye bırakın. Üzerine yağda sote edilmiş kuşkonmazları dizin. Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder