Fırında Sebzeli Krep Tarifi

MALZEMELER 2 çorba kaşığı margarin 1'er adet soğan, havuç, patates, patlıcan 1 adet tavuk göğsü Tuz Karabiber Krep için: 1 su bardağı un 1.5 su bardağı süt 1 adet yumurta Tuz Karabiber Hazırlanışı Soğanı margarinde kavurun. Küçük doğranmış patlıcan, havuç ve patatesi de katıp soteleyin. Kuşbaşı doğranmış tavuğu ilave edin. Baharat ve tuzunu ayarlayıp pişirin. Krep için verilen bütün malzemeleri karıştırın. Yapışmaz yüzeyli tavada birer kepçe dökerek pişirin. Kreplerin arasına sebzeli harcı koyun, dilediğiniz şekilde katlayın. Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri serpip fırında peynirler eriyinceye kadar tutun. Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder