Gevrek Tavuk Yapımı

MALZEMELER 4 KİŞİLİK 4 adet tavuk göğsü 1 çorba kaşığı sıvı yağ 1 çorba kaşığı limon suyu 1 çorba kaşığı kekik 2 çorba kaşığı rendelenmiş soğan 1/2 su bardağı taze ekmek içi Tuz Karabiber Hazırlanışı Tavukların derisini alıp yağlanmış tepsiye koyun. Sıvı yağı, limon suyunu, karabiberi, tuzu, kekiği ve rendelenmiş soğanı karıştırın. Bu karışımı tavukların üzerine döküp her tarafına bulayın. Ekmek içlerini ufalayıp tavukların üzerine serpin, dökülmemesi için elinizle bastırın. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında pişirin. Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder