Mantarlı Tavuk Tarifi
MALZEMELER
2 adet tavuk göğsü
200 gr. mantar
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1/2çay kaşığı köri
1 çorba kaşığı soya sosu
2 adet domates
2 adet sivri biber
Karabiber
Pul biber
Hazırlanışı
Jülyen doğranmış tavuk eti, köri, soya sosu, karabiber ve pul biberi harmanlayıp yarım saat bekletin. Mantarları, domatesleri ve biberleri dilimleyin. Sıvı yağı bir tavada kızdırın. Tavuk etlerini tavaya alın. Üzerine mantar, domates ve biberleri ekleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Tavuklar ve sebzeler suyunu bırakıp çekene kadar orta hararetli ateşte pişirin.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder