MALZEMELER
2 su bardağı un
3 çorba kaşığı tereyağı
3 çorba kaşığı pudra şekeri
1 yumurta akı
Üzeri için:
2 paket krem şanti
1 su bardağı frambuaz
1 paket pudra şekeri
1 bardak süt
Hazırlanışı
Hamuru için yağ, un, pudra şekeri ve yumurta akını yoğurup tartölet kaplarına yerleştirin ve 180 derecede 20 dakika pişirin. Üzeri için toz krem şanti ve sütü iyice çırpın. Soğuyan tartöletin içine krem şantiyi koyup üzerini frambuaz ve pudra şekeri ile süsleyin.
Alıntıdır.
Bu Site Sizlerin..
Blog Archive
- Haziran (16)
- Mayıs (65)
- Kasım (1)
- Ağustos (65)
- Temmuz (69)
- Haziran (32)
- Nisan (4)
- Mart (58)
- Şubat (266)
- Ocak (1)
- Eylül (79)
- Aralık (23)
- Kasım (36)
- Ekim (145)
- Eylül (211)
- Ağustos (204)
- Temmuz (67)
- Haziran (55)
- Mayıs (61)
- Nisan (141)
- Mart (174)
- Şubat (235)
- Ocak (264)
- Aralık (527)
- Kasım (426)
- Ekim (34)
Labels
- APERATİFLER
- BAKLAGİLLER
- BÖREKLER
- CİĞER
- CORBALAR
- ÇİKOLATA
- Çörek
- DENİZ ÜRÜNLERİ
- DİĞER TARİFLER
- DOLMALAR - SARMALAR
- DONDURMA - KREMALAR
- DÜNYA MUTFAĞI
- DÜRÜM
- ekmek
- EKMEKLER
- ET YEMEKLERİ
- GAZETEDE ÇIKAN HABERLERİM
- İÇECEKLER
- KAHVALTILIKLAR
- KEKLER - PASTALAR vs..
- KIYMALI - KÖFTELİ
- KOMPOSTOLAR
- Krep
- Kup
- kuzu
- KUZUETİ
- lavaş
- MAKARNA - MANTI vs.
- MEYVELER
- MEZELER
- ORBALAR
- PEYNİR - YOĞURT
- PİDELER - PİZZALAR
- PİLAV - BULGUR
- Poğaça
- pratik
- PÜF NOKTALARI
- REÇEL - MARMELAT
- Sakatat
- SALATALAR
- SEBZELER
- SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL
- sos
- SOSLAR
- SUCUK-SALAM-SOSİS-PASTIRMA
- SUFLE
- SÜTLÜ TATLILAR
- TATLILAR
- TAVUK - HİNDİ vs..
- TURŞULAR
- TUZLULAR
- YEMEĞE DAİR..
- YUMURTA
- ZEYTİN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder