Peynirli Erişte
Malzemeler:
500 gram erişte
2 çorba kaşığı tereyağı
4 çorba kaşığı beyaz peynir
1 adet domates
Yapılışı:
Bir tencereye 3 su bardağı su koyup kaynatın. Kaynayınca içine tuz atıp, erişteleri ekleyin. 15 dakika pişirin. Erişteler suyunu çekmediyse süzebilirsiniz. Tencereye tereyağını koyup, eritin. İçine pişen süzülmüş erişteleri koyup tencereyi sallayarak karıştırın. Üzerine rendelenmiş beyaz peyniri rendeleyip sıcak servis yapın. İstenirse üzerine ceviz de konulabilir.
Alıntıdır.
Etiketler:
erişte,
MAKARNA - MANTI vs.,
peynirli erişte,
tarif
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder