MALZEMELER
Yarım kilo köftelik kıyma
1 orta boy rendelenmiş soğan
2 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kekik
1 yumurta
1 çay kaşığı karbonat,
2 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı karabiber
100 gr taze kaşar
HAZIRLANIŞI
Soğan, kıyma, kekik, yumurta, karbonat, un, yağ ve karabiberi bir kapta yoğurun. Ceviz büyüklüğünde toplar haline getirip, ortalarına kare kesilmiş kaşarı yerleştirin. Kıymayı biraz kenarından yükselterek hafifçe kaşarı içeri itin. Fırın tepsisine dizip 180 derecelik fırında kızarana kadar pişirin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder