MALZEMELER
1 demet körpe roka
4-6 adet orta boy karides
100 gram somon balığı yumurtası
1 adet olgun avokado
1 limon suyu
Zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
Karidesleri yıkayıp kabuklarıyla 5-10 dakika haşlayın. Kabuklarını çıkartıp kenara alın. Rokayı iyice yıkayıp süzün. Avokadonun kabuğunu soyup çekirdeğini çıkartın ve dilimleyin. Ardından yarım limon suyuyla birlikte ezmeden karıştırın. Servis tabağına önce rokaları üzerine avokado ve karidesleri ekleyin. Tabakların bir köşesine de bir tatlı kaşığı kadar somon havyarı koyun. Üzerinde kalan limon suyunu ve yağ gezdirip servis yapın.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder