Çikolatalı Krep Tarifi

MALZEMELER(6 KİŞİLİK)
3 adet yumurta
3 çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
1-2 çay kaşığı vanilya
Bir tutam tuz
margarin
1,5 paket bitter çikolata

üzerine: Pudra şekeri


HAZIRLANIŞI
Yumurta, un, süt, tuz ve vanilyayı derin bir kapta iyice çırpın. Teflon tavayı yağlayıp ısıtın. Krep hamurundan 1 kepçe alıp tavaya dökün. Tavayı sağa sola oynatarak krebi yayın. İki yüzünü de pişirin. Bitter çikolatayı rendeleyin. Tavadan aldığınız krebin içine koyun. Rulo biçiminde katlayın. Üzerine pudra şekeri serperek, dilerseniz bütün dilerseniz dilimleyerek servis yapın.



Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder