MALZEMELER(6 KİŞİLİK)
12 adet büyük boy mantar
150 gr. kaşar peyniri
Bayat ekmek içi
Yarım demet dereotu
Yarım demet maydanoz
Yarım adet limonun suyu
100 gr. tereyağı
1 tatlı kaşığı nane
Yeterince tuz
HAZIRLANIŞI
Büyük boy mantarların saplarını kopartıp limonlu ve tuzlu suda haşlayalım. Kaşar peyniri rendesine ince kıydığımız maydanozu, dereotunu, kuru naneyi ve ufaladığımız bayat ekmek içini katıp karıştıralım. İhtiyaç duyarsak bir su bardağı süt veya mantar suyu ile bulamaç haline getirelim. Mantarların içlerine doldurup üzerine erittiğimiz tereyağını gezdirerek 200 dereceli fırında kızarıncaya kadar pişirelim. Daha sonra da sıcak olarak servis yapalım.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder