MALZEMELER(4 KİŞİLİK)
1 adet havuç
1 adet kabak
1 adet kereviz
1 kaşık domates püresi
200 gr. tavuk
Tuz, karabiber, kekik ve kırmızıbiber
Yarım demet maydanoz
2 diş sarımsak
1 adet soğan
1 kaşık sıvı yağ
1 kaşık margarin
HAZIRLANIŞI
Soğan, havuç, kabak, kereviz, maydanoz ve sarımsağı bıçakla küçük küçük doğrayalım. Büyük bir tavada az miktarda kızartalım ve bir kaba alarak üzerine bir kaşık domates püresi serpiştirelim. Kuşbaşı doğranmış tavuk etlerini de ekleyelim. Bütün malzemeleri karıştırarak maydanoz ve biber serpip servis yapalım. Afiyet olsun.
Alıntıdır
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder