MALZEMELER
• Yarım demet pazı
• 1 kutu kestane mantarı
• Yarım demet dereotu
• 4 yumurta
• 1 büyük kuru soğan
• Yeteri kadar kaşar peyniri rendesi (2 yemek kaşığı kadar)
• Yeteri kadar sıvıyağ
• Tuz
• Karabiber
• Kırmızı pul biber
HAZIRLANIŞI
Pazıyı temizleyip incecik kesin ve suda haşlayıp kevgire alın. Mantarları dörde kesin. Dereotunu kıyın. Kuru soğanı yemeklik doğrayıp soteleyin. İçine mantarları atıp önce yüksek ateşte birkaç dk. sonra ise ocağın ısısını düşürüp kısık ateşte kavurun. Pazı, dereotu, yumurtları ve peyniri ilave edip biraz tuz serpip karıştırın. Bir iki dakika sonra ocaktan alıp üzerine kırmızı pul biber ve karabiber serpin.
Alıntıdır
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder