MALZEMELER
• 4-5 taze patates
• 1 tatlı kaşığı kimyon
• 1 çay kaşığı kişniş tohumu
• 1 tutam frenk soğanı veya taze soğan
• 1 limon suyu
• Yeteri kadar tuz ve zeytinyağı
• Yarım demet maydanoz
HAZIRLANIŞI
Patatesleri soyup yıkayın ve az suda biraz tuz serperek haşlayın. Haşlanan patatesleri kare olarak dilimleyin. Derin bir kapta maydanoz hariç tüm malzemeyi iyice harmanlayın. Maydanozu yıkayıp kurulayın ve incecik kıyın. Patates salatasının tuz ayarını kontrol edip servis tabağına alın. Üzerine incecik kıydığınız maydanozu serpip ızgara balık veya etlerin yanında servis yapın.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder