MALZEMELER
• 150 gram Somon füme
• 1 turup
• 1 salatalık turşusu
• Yarım bağ dereotu
• 2 sivri biber
• 1 taze soğan
• Yarım adet limon suyu
• Yarım çay kaşığı kuru kekik
• 1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı
• Yeteri kadar taze çekilmiş karabiber
HAZIRLANIŞI
Salatalık turşusunu, turp, biber ve taze biberi incecik kesin, somon fümeyi elinizle iri parçacıklar oluşacak şekilde parçacıklara ayırın. Dereotunu incecik doğrayıp derin bir kapta yağ hariç tüm malzemeyi harmanlayın, servis tabağına alıp üzerine zeytinağını gezdirip servis yapın.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder