MALZEMELER
• 1 kilo taze fasulye
• 1 kuru soğan
• 1 yemek kaşığı toz şeker
• 1 tatlı kayığı tuz
• 4 domates
• Zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
Fasulyeleri yıkayıp temizleyip doğrayın. Soğanı ve domatesleri yemeklik doğrayın. Bir tencereye teytinyağı, soğan, fasulye, domatesi üst üste koyup, tuzunu, şekerini ilave edin. Kısık ateşte 40 dk. pişirin.
Not: Taze fasulyeyi pişirirken su eklenmemelidir. Kendi suyunu salıp daha lezzetli olacaktır. Mümkün olduğunca kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeniz yeterlidir.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder