MALZEMELER
• 4 kase için
• 2 su bardağı buz
• 2 yemek kaşığı toz şeker
• 1 tatlı kaşığı gül suyu
• 1 su bardağı vişne suyu
• 2 yemek kaşığı nişasta
• Yeteri kadar pudra şekeri
• Yarım tatlı kaşığı şerbet boyası
HAZIRLANIŞI
Vişne suyu, toz şeker, nişasta ve gül suyunu kaynatıp düz bir tabaka halinde olacak şekilde bir tepsiye dökün ve soğutun. Küpler halinde dilimleyip kaselerin yarısını bu nişastalı bicilerle doldurun. Buzları blender’da kar haline getirip her bir kaseye paylaştırın üzerine su ile seyreltilmiş şerbet boyasından ve bolca pudra şekeri serpin ve hemen servis yapın.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder