MALZEMELER
4 adet kemiksiz tavuk göğsü
3 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı zeytinyağı
4 diş kıyılmış sarmısak
1 su bardağı tavuk suyu
6 çorba kaşığı balzamik sirke
1 çorba kaşığı mısır nişastası
2 çorba kaşığı tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Tavukları una bulayıp fazlasını silkin, zeytinyağı dökülmüş tavada her iki tarafını pişirin. Daha sonra tavuk suyu, sirke, karabiber ve tuzu ekleyin. 10 dakika pişirin, tavukları tavadan alın. Nişastayı iki çorba kaşığı suyla açıp tavada kalan sosun üzerine ekleyin. İki dakika kaynatıp tavukların üzerine gezdirerek servis yapın.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder